Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Φανουρόπιτα

Πριν από λίγες μέρες είχα χάσει την ταυτότητα μου και δεν την έβρισκα, έτσι επικαλέστηκα τις μεγάλες δυνάμεις δηλαδή τον Αγ. Φανούριο...
Ότι και αν του ζητήσω δεν μου χαλάει χατίρι και εγώ για να τον ευχαριστήσω του έφτιαξα μια φανουρόπιτα.
Ως γνωστόν πρέπει να την μοιράσω σε φίλους και γνωστούς και για αυτό έκοψα ένα κομμάτι και για εσάς. Σας κερνάω και ένα λικεράκι ροδιού μαζί με την φανουρόπιτα μου!
Την συνταγή μπορείτε να την βρείτε εδώ

15 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία φαίνεται, Σόφη! Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσίμπησα και εγώ λίγη φανουρόπιτα. Την πέτυχες απ' ότι φαίνεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη η Χαρη Του.Βοήθεια μας.Ευχαριστούμε για το κεραστικό :) Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη η χάρη του όντως, ότι και αν του έχω ζητήσει μου το έχει βρει!!! Καλή μέρα και σε σένα!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ καλή η ιδέα σου για την Φανουρόπιτα , από ότι βλέπω είναι εύκολη σαν συνταγή και θα προσπαθήσω να την κάνω . Θα σου δώσω νέα από το αποτέλεσμα.Την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Αλέξανδρε!!! Η παρασκευή αυτής της πίτας μπορεί να γίνει από 7 μέχρι 10 υλικά... Επομένως αν σου λείπει π.χ. το μοσχοκάρυδο (όπως έλειπε σε εμένα) δεν έγινε και κάτι... Λοιπόν περιμένω να μου πεις αποτελέσματα! Ωστόσο αν έχεις χάσει και κάποιο αντικείμενο πες στον Αγ. Φανούριο να στο βρει, αφού θα την φτιάξεις που θα την φτιάξεις... Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  5. Μεγάλη Η Χάρη του Σόφη μου!!Σέ ευχαριστώ γιά τό κέρασμα!!Κάθε χρόνο στήν Χάρη του φτιάχνω!!Καλή Τσικνοπέμπτη!Καλά νά περάσης!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνει τίποτα!!! Ναι κανονικά την φτιάχνεις μια συγκεκριμένη μέρα μέσα στον Αύγουστο νομίζω... Εύχομαι και σε σένα Καλή Τσικνοπέμπτη... Φιλιά

      Διαγραφή
  6. Επιχειρήσαμε με μια φίλη να φτιάξουμε μια φανουρόπιτα και δε μας πέτυχε 100%...Οπότε ψάχνοντας για συνταγή πετύχαμε τη δική σας!!Πολύ ωραία φαίνεται και θα την επιχειρήσουμε!!! Επίσης αν θέλετε μπορείτε να ενημερώνεστε από το παρακάτω blog:http://nohmatikh.wordpress.com/ για διάφορα θέματα σχετικά με τη μάθηση του κάθε παιδιού, καθώς από,τι είδα είστε κι εσείς νέα μανούλα!Ευχαριστώ πολύ!! :)
    Ειρήνη(Εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει βγει πολύ ωραία! Περιμένω σχόλια μόλις την φτιάξετε... Πολύ ωραίο το blog σας με ωραία θέματα... Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα λέμε συχνά!!!

      Διαγραφή
    2. Θα επιχειρήσουμε να τη φτιάξουμε και θα σας πω εντυπώσεις... ;)Ελπίζω με τη σειρά μου να καταφέρω με το blog μου να βοηθήσω εκπαιδευτικούς και γονείς με τα παιδάκια τους!Σας ευχαριστώ πολύ!!Ό,τι χρειαστείτε είμαι κι εγώ τη διάθεσή σας!

      Διαγραφή
  7. Βοήθειά μας ο Άγιος Φανούριος...
    Αφού ήρθα για πρώτη φορά στο blog σου θα πάρω ένα κομματάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή