Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Τούρτες (όχι όμως γενεθλίων)......

Γεια σας!!! Καλό Φθινόπωρο σε όλη την blogoγειτονιά! 

Εμένα το καλοκαίρι με κράτησε μακριά από τον υπολογιστή κάνοντας και την αποτοξίνωση μου... Έτσι μετά από ένα γεμάτο καλοκαιράκι με μπανάκια, διακοπές ήρθε η ώρα να αρχίσω να κάνω πράγματα με "Όσα φέρνει ο νους μου", όχι ότι σταμάτησα απλά πρέπει σιγά σιγά να αρχίσω να σας τα παρουσιάζω...
Για να ξεκινήσω και να μπω στο κλίμα των αναρτήσεων είπα να ανεβάσω κάτι που μου αρέσει να φτιάχνω, όταν είναι να έρθουν νέα μέλη από οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον!

Είναι δύο τούρτες από πάνες για δύο πανέμορφα μωράκια που τα έχω λατρέψει πάρα πολύ!




Ξεκινάω να κάνω μία βάση από μακετόχαρτο (το έντυσα με ένα χαρτόνι με σχέδια) ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σκληρό χρωματιστό χαρτόνι .


Τοποθετώ κυκλικά τις πάνες πάνω σε αυτό αφού πρώτα τις τυλίξω ρολάκια και γύρω γύρω βάζω μια κουβερτούλα φλις στηριγμένη από παραμανούλες και μια κορδελίτσα.


Στην επόμενη στρώση πρέπει να προσέξουμε να γίνει ο κύκλος από πάνες πιο μικρός και αυτή την φορά τις τύλιξα με ένα σεντονάκι και πάλι στηριγμένο από παραμανούλες και μια κορδελίτσα.

Μπορείτε να κάνετε άλλη μια βάση από πάνες από πάνω, εγώ έκανα δυο στρώσεις και μετά τοποθέτησα ένα ξυλάκι στο κέντρο, ντυμένο από μια όμορφη κορδέλα και έδεσα τα πανέμορφα αυτά δύο αρκουδάκια... 
Από εκεί και πέρα τοποθέτησα πραγματάκια για τα μωράκια (Μπιμπέρο, παπουτσάκια, καλτσάκια, σκουφάκια, γαντάκια, πιπίλες με το αλυσιδάκι τους και την θηκούλα τους, κουδουνίστρες, μασητικά, σελτεδάκια, σαλιαρίτσες, σετ για τα νυχάκια τους, βούρτσα για τα μαλλάκια τους, θερμόμετρο για το μπανάκι τους και πολλά άλλα).
Ότι είναι χρήσιμο για ένα μωράκι αλλά και για την μανούλα που μπορεί κάτι να έχει ξεχάσει να πάρει αλλά πιστέψτε με πότε δεν είναι αρκετά!
Και τέλος μπορούμε να φτιάξουμε μία καρτούλα γεμάτη ευχές και να την κρεμάσουμε επάνω!



Αυτά για σήμερα! Να μου συγχωρέσετε την απουσία μου! Πιστεύω να μην περιμένατε άλλο να δείτε και να σας λιγούρεψα! Τα λέμε σύντομα πάλι! Φιλάκια πολλά!

11 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ όμορφες οι τούρτες σου!!
    Θα ενθουσιάσουν και τις μανούλες...
    Καλό φθινόπωρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΦΗ ΜΟΥ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΤΙΤΣΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτό το ροζ μου έχει κάψει την καρδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχχχχ τι γλύκα που είναι... και εγώ το ροζ ''ζήλεψα''.
    Σίγουρα θα τα χαρούν οι μανούλες και τα μωράκια.
    καληνύχτα
    φιλιά
    περιμένω να δω και άλλες δημιουργίες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφες! Και αναρωτιόμουν πώς να γίνονται και τι να βάζουν μέσα... Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι γλυκιες τουρτιτσες!!!!!Για γλυκα μωρακια!!!!Μπραβο πολυ καλη δουλεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς σε βρήκα!! Υπέροχες οι τουρτίτσες σου!! Ότι πρέπει για δωράκι σε δυο μωράκια που περιμένω με λαχτάρα να γεννηθούν!! :)) Ελπίζω να τα καταφέρω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρομαι που σας άρεσαν οι τουρτίτσες μου!!! Όσες φορές και αν έχω φτιάξει η αλήθεια είναι ότι το ροζ χαρίζει πιο πολύ... Καλή επιτυχία σε όσες το επιχειρήσουν!!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υπεροχες οι τουρτες πολυχρονη και ευτυχισμενη κοριτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή