Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

" Άρης "

Δεν μπορώ να μην σας παρουσιάσω τον υπέροχο σκυλάκο μου τον "Άρη"... Είναι πολύ παιχνιδιάρης και σκανδαλιάρης!!!


Του άρεσε να κοιμάται όταν ήταν μικρούλης όπου και όπως έβρισκε!!! 


Ακόμα και όταν μεγάλωσε οι σκανδαλιές δεν σταματήσανε,  πάντα έπαιρνε με το στόμα του ένα αντικείμενο και το παιχνίδι άρχιζε!!!


Βέβαια έχει μάθει και να ακούει και να καταλαβαίνει τα πάντα, λίγο υπομονή και χρόνο εάν έχουμε μπορούν να γίνουν άνθρωποι!!!


Δεν είναι τυχαίο που αποκαλούνται οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου... Η πίστη τους, η εξυπνάδα του αλλά και η αφοσίωση τους είναι απίστευτες ανταποδοτικές!!! Όσο αγάπη και να δώσουμε θα μας το ανταποδώσουν στο δεκαπλάσιο!!!


Είναι μια γλυκιά δέσμευση το να υιοθετήσουμε ένα σκύλο, οι επιλογές τεράστιες και με πολλά σκυλάκια που τους αξίζει να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία ως κατοικίδια, δεδομένου ότι οι πρώτοι ιδιοκτήτες τα έχουν εγκαταλείψει!!!
Μήπως ήρθε η ώρα να μπει ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια σας;;;







17 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα κι εγώ! Μια γλύκα ο Άρης, ειδικά σαν κούταβος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την επίσκεψη σου στο blog μου!!! Είναι μικρή η ανάρτηση μου μπροστά στα κατορθώματα του!!! Είναι όντως μια γλύκα!!!
      Θα τα λέμε συχνά!!! Φιλιά

      Διαγραφή
  2. Καλώς βρεθήκαμε! Πόσο δίκιο έχεις!!!!! Αξιολάτρευτος ο άρης και πολύ μα πολύ όμορφος!!!! Θα τα λέμε, φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poso sugkini8ika...einai idios o tritos mou skulos pou itan k o teleuteos...pou eixa...itan toso idioi k eidika san koutavi itan toso apisteuta xaritomenos oso k o aris sou! ton diko mou ton elega raoul k pe8ane 12 xronon....kai dustixos meta apo kounelia xelones 3 skulia k.a katoikidia apofasisa pos den 8a ksanaparo giati den to antexo ...den mporo na to diaxeiristo psuxraima k orima...omos me to zori kratieme na min paro allo...epeidi megalosa me katoikidia k exo polu glukies anamniseis!!!!!!!
    ase sugkini8ika polu...ax ti mou ekanes...na exeis mia kali mera sou euxomai!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο μου έχει συμβεί και μένα... Όλο λέω ότι δεν θα πάρω άλλο για τον ίδιο λόγο αλλά όλο και κάτι βλέπω μπροστά μου και δεν μπορώ να αντισταθώ στο κοίταγμα τους...
      Το ξέρω είναι πολύ λυπηρό όταν τα χάνεις... Αλλά να σκέφτεσαι ότι έζησε μέχρι τα γεράματα του και ότι του έδωσες την αγάπη που άλλα δεν έχουν!!!
      Μην βιαστείς να απορρίψεις ένα καινούργιο κατοικίδιο!!!
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή
    2. se euxaristo!!!!!!!mexri na upokupso pali...dino agapi k trofi sta adespota!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΟΥ!!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη σου!!! Έχεις ένα πολύ ωραίο blog με πρωτότυπες ιδέες!!! Θα τα λέμε συχνά!! Φιλιά

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα Σοφία μου!Εχθές πού μπήκα έλεγε πώς έχη καταργηθεί τό ιστολόγιό σου!!Ευτυχώς όλα καλά!!!Τί γλυκούτσικος πού είναι ο Αρούλης σας!!Αγαπάω πολύ τά σκυλιά!!Είχα καί εγώ!!Είναι οι καλύτεροι σύντροφοι!Νά τό χαίρεστε τό σκυλάκι σας!!Καλό μήνα!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που μου επιβεβαιώνεις ότι δεν έχω πρόβλημα με το blog μου διότι άλλαξα την ονομασία και το είχα ένα άγχος....
      Χαίρομαι που είσαι και εσύ φιλόζωη!!! Εύχομαι και σε σένα Καλό Μήνα (Μάρτη δεν έβαλα μπας και μαυρίσω λίγο φέτος0!!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Καλή σου μέρα Σόφη μου!!!!κούκλος ο Άρης!!!!!για μέρες δε μπορούσα να μπω στο μπλογκς σου!!!!χαίρομαι που όλα είναι καλά!!!!καλό μήνα γλυκιά μου να έχεις ένα υπέροχο σαββατοκύριακο!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Δέσποινα... Χαίρομαι που με βγάζει κανονικά πλέον γιατί το είχα άγχος!!! Θα τα λέμε! Φιλιά

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφος και γλύκας ο Άρης. Είναι βέβαιο ότι είναι ευτυχισμένος να είναι στο σπίτι σας που του δίνετε αγάπη και φροντίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να τον χαίρεσαι!!!!Είναι τεράστιος και κούκλος!!!Οι κουταβίσιες φωτογραφίες είναι τόσο μα τόσο γλυκές....πώς περνάνε αμέσως αυτές οι μέρες και ξαφνικά γίνονται γομάρια(με τα καλά και με τα κακά που αυτο συνεπάγεται...).Δεν μπορείς να τα πάρεις πια αγκαλιά....σνιφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως μεγαλώνουν γρήγορα χωρίς να το καταλάβεις... Απλά μικρά όταν είναι χρειάζεται πολύ υπομονή μέχρι να μάθουν και μεγάλα τα ευχαριστιέσαι γιατί σε καταλαβαίνουν λες και είναι άνθρωποι!!!

      Διαγραφή